logo2xd

Culinair

Jullie bruiloft wordt één van de mooiste dagen van jullie leven! Hieronder vinden jullie een complete dag verzorgd door ons. Maar het liefst gaan wij met jullie om de tafel om samen een mooie invulling te maken voor jullie dag!
Rond 12:00 uur komen de eerste gasten aan, zij worden ontvangen in de Grote Laverie met een koffie koffie en/of thee en er staan divers belegde broodjes klaar. Zo kunnen zij elkaar alvast ontmoeten, bijkletsen en een broodje eten voordat de ceremonie. Ondertussen ben jij als bruid je aan het voorbereiden in onze omkleedruimte.
Rond 13:15 verplaatsen jullie gasten zich richting de locatie waar de ceremonie voltrokken wordt. En wat een geluk met dit prachtige weer, dat jullie ceremonie in de tuin kan plaatsvinden zoals jullie met het team Kasteel de Haar hebben besproken. Om 13:30 uur begint de ceremonie.

Openslaande deuren, waardoor jullie gasten buiten kunnen genieten van het heerlijke weer terwijl jullie het eerste stukje van de taart aansnijden. Onze collega’s nemen het daarna over zodat jullie alle felicitaties in ontvangst kunnen nemen.

Na de ceremonie komen jullie met jullie gasten terug in de Grote Laverie en worden jullie ontvangen met een glas prosecco (en natuurlijk een alcoholvrije variant voor de liefhebber) zo kunnen jullie met elkaar proosten op de toekomst. De bruidstaart staat klaar voor de grote openslaande deuren, waardoor jullie gasten buiten kunnen genieten van het heerlijke weer terwijl jullie het eerste stukje van de taart aansnijden. Onze collega’s nemen het daarna over zodat jullie alle felicitaties in ontvangst kunnen nemen.
Na de toost wacht de fotograaf op jullie om een prachtige bruidsrapportage te maken in de tuinen van het kasteel, terwijl jullie gasten genieten van het kasteelbezoek.

Om 17:30 is de Grote Laverie omgetoverd tot een dinerzaal waar jullie samen met jullie gasten genieten van een uitgeserveerd 4 gangen diner.

  •  Gegratineerde geitenkaas met krokante parmaham en jus van doperwten
  •  Gele paprika soep met mascarpone, lente ui en oesterzwammen
  •  Gesplitse sukade met paarse wortel, potato patties en rode wijn jus
  •  Passievrucht taartje met sesam argan olie, merengue en blauwe bessen
 
Het diner loopt over in de feestavond, welke plaatsvindt in het Koetshuis. De DJ staat al klaar en de avondgasten druppelen langzaam binnen, het feest kan beginnen! Gedurende de avond schenken wij onbeperkt frisdrank, sappen, Brand van de tap, wijnen, koffie en thee. Op tafel staan sharing plates en er worden 3 warme/koude hapjes per persoon geserveerd.
Snack bites koud Spaanse fuet met een mousse van paarse wortel Tonijn tataki met wasabi doperwten crème en sesam Tartaar van kalf met basilicum en geroosterde hazelnoten Zalf van makreel met frisse komkommer en Chioggia biet Crispy duck met jonge prei en frisse radijs
  • Snack bites warm Bitterballen met mosterd Kaasstengels met chilisaus Garnalen kroketjes met citroen mayonaise
  • Sharing plate Méditeranée Camenbertbroodje met rozemarijn en zeezout flakes
  • Pittige chorizo
  • Gedroogde fuet
  • Zuurdesem cracker met frisse paprika chutney
  • Manchego kaas
Natuurlijk mag aan het einde van de avond de late night snack bites ontbreken, daarom serveren wij 30 minuten voor het einde een puntzak friet met mayonaise.
Het feest wordt langzaam afgesloten, jullie gasten keren huiswaarts waar de slagboom open staat zodat iedereen de parkeerplaats kan verlaten. Het was een geweldige dag en het team van Koetshuis de Haar wenst jullie veel geluk met elkaar en wat de toekomst jullie mag brengen.
sisisisi

Kasteellaan 1, 3455 RR, Haarzuilens

030 – 262 73 74

info@koetshuisdehaar.nl