logo2xd

ETEN & DRINKEN BIJ KASTEEL DE HAAR

Op en rond het park van Kasteel de Haar hebben wij 2 horecagelegenheden.

Koetshuis de Haar is gevestigd op het Stalplein voor de entree van het park van Kasteel de Haar, waardoor deze locatie ook toegankelijk is voor gasten die niet het Kasteel of Kasteelpark bezoeken. In het Koetshuis serveren wij diverse dranken, zoetigheden, hartige hapjes en lunchgerechten.

Het Tuynhuis is onze andere locatie, dit is een take-away locatie die gevestigd is naast het kasteel op het kasteelpark. Hier hebben wij diverse zoetigheden, hartige snacks, frites, broodjes en dranken.

Warme chocomel

Wat is er lekkerder dan een heerlijke warme chocomel in de wintermaanden? Bij Koetshuis de Haar maken we graag overal een feest van, dus óók van een warme chocomel! Onderstaand vind je de ingredienten van de warme chocomels.

 

Chocolicious Cookie

Warme chocomel met slagroom, 3 verschillende koekjes en koekcrumble.

Chocolate Overkill

Warme chocomel met slagroom, cacaopoeder, witte chocolade en Kitkat-chocolade.

Party in a Mug

Warme chocomel met slagroom, smarties, marshmallows, cacaopoeder, koekje en caramel.

 

Bestel je een van bovenstaande chocomel-specials, dan krijg je de mok er gratis bij! Uiteraard spoelen we die nog even voor je om…

KOETSHUIS

Het Koetshuis is in de vakanties 7 dagen per week geopend. Houd de actuele openingstijden goed in de gaten voor dagen buiten de vakanties.

U kunt hier plaatsnemen in ons eigentijdse en sfeervolle restaurant waar uw bestelling aan tafel zal worden opgenomen. In de zomerperiode kunt u ook gebruik maken van het terras aan het Stalplein. 

Vroeger werden hier de koetsen van de familie gestald, nu is het een eigentijds restaurant voor bezoekers van Kasteel de Haar.

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren in dit restaurant.

Tuynhuis

Het Tuynhuis is onze locatie gelegen op het kasteelpark met uitzicht op het prachtige kasteel. Deze locatie is een afhaallocatie, heeft een kleine zitgelegenheid binnen en een overdekt terras.

Deze locatie is altijd geopend in de weekenden en steeds vaker ook doordeweeks. Is het Koetshuis verhuurd voor een zakelijk event of gesloten om een andere reden? Dan is het Tuynhuis geopend voor kasteelbezoekers.

Klik hier voor de openingstijden van het Tuynhuis.

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren in dit restaurant.

Taartjes van Bakkerij Akkermans

Heerlijk vers gebak bij de koffie van de lokale bakker uit Vleuten! 

Meerdere keren per week komt Bakkerij Akkermans onze vitrine in het Koetshuis vullen met verse taartjes. Naast een heerlijke appeltaart en cheesecake, worden er 4 keer per jaar 1 á 2 éxtra taartjes toegevoegd aan de nieuwe kaart. 

Deze zomer was dat bijvoorbeeld een frisse limoencake. Voor het najaar zijn dat een kokoskersentaartje en notenvruchten taart.

Wij maken hiermee een bewuste keuze om de lokale ondernemer te steunen en kiezen daarmee ook voor kwaliteit.

Lumineuze nachten

Van 16 december tot en met 8 januari hanteren wij aangepaste openingstijden vanwege de Lumineuze Nachten bij Kasteel de Haar. Wij hanteren in de avond dezelfde openingstijden als Lumineuze Nachten. U kunt bij ons ook terecht voor groepsreserveringen, neem hiervoor contact op met de salesafdeling. 

Op 26 december is ons horecaplein ‘s avonds gesloten.

kerst 2022

zaterdag 24 december 10:00-16:00 uur

zondag 25 december 10:00-17:00 uur

maandag 26 december 10:00-17:00 uur

zaterdag 31 december 10:00-16:00 uur

zondag 1 januari gesloten

In aanloop naar de kerstdagen is het leuk om lekker te dineren of borrelen in kerstsferen met familie, vrienden of collega´s. Wij hebben hier speciale arrangementen voor. Neem contact met ons op!

Picknick

Van 1 april t/m 1 oktober

Het is ook mogelijk om onze picknickkoets te huren. Wanneer je deze bestelt krijg je een plattegrond mee met daarop de plekken aangewezen waar je met de picknick koets mag neerstrijken om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van het zonnetje. 

Je kunt de picknickkoets reserveren via onderstaande knop (minimaal 48 uur van tevoren). Na het ontvangen van de bevestigingsmail kun je de koets op het afgesproken tijdstip ophalen bij het Tuynhuis in het park. Daar betaal je ter plekke ook de huur van de koets (15,00 per koets) en kun je hem vullen met de take-away items van het Tuynhuis.

De huur van de picknickkoets is inclusief: bolderkar (´koets´), parasol, 2 strandstoeltjes, picknickkleed en een koelbox.

Uiterlijk 16.30 uur ontvangen we hem daar ook graag weer terug.

De Picknickkoets is alleen te huur als het Tuynhuis is geopend.

sisisisi

Kasteellaan 1, 3455 RR, Haarzuilens

030 – 262 73 74

info@koetshuisdehaar.nl