logo2xd

ETEN & DRINKEN BIJ KASTEEL DE HAAR

Op en rond het park van Kasteel de Haar hebben wij 2 horecagelegenheden.
Koetshuis de Haar is gevestigd op het Stalplein voor de entree van het park van Kasteel de Haar, waardoor deze locatie ook toegankelijk is voor gasten die niet naar het kasteel gaan. In het Koetshuis serveren wij diverse dranken, zoetigheden, hartige hapjes en een lunch.

Het Tuynhuis is onze andere locatie, dit is een take-away locatie die gevestigd is naast het kasteel op het kasteelpark. Hier hebben wij diverse zoetige en hartige snacks, broodjes en dranken.

KOETSHUIS

Het Koetshuis is in de vakanties 7 dagen per week geopend. Houd de actuele openingstijden goed in de gaten voor dagen buiten de vakanties.

U kunt hier plaatsnemen in ons eigentijdse en sfeervolle restaurant waar uw bestelling aan tafel zal worden opgenomen. In de zomerperiode kunt u ook gebruik maken van het terras aan het Stalplein.

Vroeger werden hier de koetsen van de familie gestald, nu is het een eigentijds restaurant voor bezoekers van Kasteel de Haar.

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren in dit restaurant.

Tuynhuis

Het Tuynhuis is onze locatie gelegen op het kasteelpark met uitzicht op het prachtige kasteel. Deze locatie is een afhaallocatie, heeft een kleine zitgelegenheid binnen en een overdekt/verwarmt terras.

Deze locatie is altijd geopend in de weekenden en steeds vaker ook doordeweeks. Is het Koetshuis doordeweeks verhuurd voor bijvoorbeeld een zakelijk event of gesloten om een andere reden? Dan is het Tuynhuis geopend voor de bezoekers van het Kasteel.

Klik hier voor de openingstijden van het Tuynhuis.

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren in dit restaurant.

Taartjes van Bakkerij Akkermans

Heerlijk vers gebak bij de koffie van de lokale bakker uit Vleuten! 

Meerdere keren per week komt Bakkerij Akkermans onze vitrine in het Koetshuis vullen met verse taartjes. Naast een heerlijke appeltaart en cheesecake, worden er 4 keer per jaar 1 á 2 éxtra taartjes toegevoegd aan de nieuwe kaart. 

Deze zomer is dat bijvoorbeeld een frisse limoencake.

Wij maken hiermee een bewuste keuze om de lokale ondernemer te steunen en kiezen daarmee ook voor kwaliteit.

Picknick

Van 1 april t/m 1 oktober

Het is ook mogelijk om onze picknickkoets te huren. Wanneer je deze bestelt krijg je een plattegrond mee met daarop de plekken aangewezen waar je met de picknick koets mag neerstrijken om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van het zonnetje. 

Je kunt de picknickkoets reserveren via onderstaande knop (minimaal 48 uur van tevoren). Na het ontvangen van de bevestigingsmail kun je de koets op het afgesproken tijdstip ophalen bij het Tuynhuis in het park. Daar betaal je ter plekke ook de huur van de koets (15,00 per koets) en kun je hem vullen met de take-away items van het Tuynhuis.

De huur van de picknickkoets is inclusief: bolderkar (´koets´), parasol, 2 strandstoeltjes, picknickkleed en een koelbox.

Uiterlijk 16.30 uur ontvangen we hem daar ook graag weer terug.

De Picknickkoets is alleen te huur als het Tuynhuis is geopend.

sisisisi

Kasteellaan 1, 3455 RR, Haarzuilens

030 – 262 73 74

info@koetshuisdehaar.nl