Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Over Koetshuis de Haar

Koetshuis de Haar in Haarzuilens ligt bij het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar Utrecht. De indrukwekkende stijltuinen en het prachtige landschapspark maken het tot een unieke plek.

Onze kernwoorden

Gastvrij, royaal, verzorgd en stijlvol. Dat zijn de kernwoorden die het vroegere leven op het kasteel weergeven. Dit is de rode draad in alles wat wij doen. De ruimtes op het Stalplein zijn in de loop van 2012 verbouwd tot sfeervolle ontvangstruimtes en passen precies bij wat we willen uitstralen.

Voor alle gelegenheden

De zalen en ruimtes op het oude Stalplein en in het kasteelpark zijn de perfecte plek voor een zakelijk evenement of een bruiloft. Maar ook een verjaardag of receptie viert u bij ons. Gaat het om een barbecue, diner of feestavond? Wij bieden ruimte voor gezelschappen tot 300 personen.

Koffie, lunch of borrel

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur kunt u iets eten of drinken bij ons op het park. Heeft u zin in koffie met taart? Dat kan! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een lunch of borrel. Kom langs en ervaar het kasteelleven!

Flamboyante geschiedenis

Proef de flamboyante geschiedenis op onze bijzondere locatie. De geschiedenis van Thierry, een echte levensgenieter. Hij was de kleinzoon van de opdrachtgevers die de wederopbouw van het kasteel leidden. Zijn vrouw Gabriëlle was de muze van Yves Saint Laurent en concurrente van Catherine Deneuve. Bovenal was ze gastvrouw tot in perfectie!