Biologische slagerij Gerrit Takke

Natuurlijk lekker!

Al onze vleesproducten komen van biologische slagerij Gerrit Takke. Al ruim 25 jaar runt Gerrit Takke samen met zijn team deze drukbezochte slagerij in Utrecht. De slagerij levert alleen biologisch vlees. ‘Natuurlijk lekker’ noemen ze dat. Gerrit heeft zelf contact met biologische boeren en houdt de lijnen graag kort. Het assortiment is breed: van standaard biefstukken en rookworsten tot Dry Aged vlees.

Gerrit Takke

‘’Toen we begonnen waren we vooral idealist. Er waren nauwelijks andere biologische slagerijen. Als echte pioniers gingen we te werk. Met een klein groepje collega’s én met hulp van onze afnemers creëerden we meer bewustzijn over biologisch vlees in Nederland. Bevlogen zijn we nog steeds. Dankzij onze kwart eeuw ervaring bieden we de allerbeste producten. Uiteraard met een geweldig team: mijn vrouw Ineke, rechterhanden Carl en Rick, leerlingslagers Joris en Dirk en vele enthousiaste verkopers. Mensen met een open blik op de wereld en met passie voor het slagersvak. En die passie proef je terug in onze producten, daar ben ik van overtuigd.’’

EKO-Keurmerk

De term ‘biologisch’ is wettelijk beschermd. Je herkent biologisch vlees aan het EKO-keurmerk. Ieder onderdeel in de biologische keten, van boer tot bord, wordt streng gecontroleerd door onafhankelijke organisaties (waaronder Skal). Dat geeft biologisch vlees een veilig gevoel! Maar biologisch vlees is natuurlijk niet alleen veilig. Het is ook gewoon heel erg lekker.