Werken bij Koetshuis de Haar

Wij zoeken nieuwe collega’s voor het hoogseizoen, van maart t/m september 2020. Heb je interesse? Maak het bij ons kenbaar door te reageren op één van onderstaande vacatures:

Wil jij werken in een prachtige omgeving?
Solliciteer en werk straks op het landgoed van het grootste kasteel van Nederland.

Koetshuis de Haar werkt met een gedreven en enthousiast horecateam dat bestaat uit zo’n 30 medewerkers, zowel parttimers als fulltimers.

Waar wij voor staan

Wij heten gasten welkom in onze wereld

Iedereen die de brug naar Kasteel de Haar over stapt, stapt een andere wereld binnen en is te gast bij ons. In een omgeving waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. In die wereld willen we een ervaring bieden waaraan nog lang wordt teruggedacht.

Op deze bijzondere plek voegen wij iedere dag opnieuw een klein stukje toe aan de historie van Kasteel de Haar én aan de persoonlijke geschiedenis van onze gasten.

De precisie van barones Gabriëlle en het plezier van haar man Thierry zijn hierbij onze inspiratiebron. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten en collega’s zich hier thuis voelen. Herken je jezelf in onze bedrijfsfilosofie? Dan komen wij graag met je in contact!

Open sollicitatie

Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie, inclusief motivatie en cv, naar Anton van der Schot. Vergeet er niet bij te vermelden wat voor werk je zou willen doen.