Horecamedewerker – parttime

Het hoogseizoen komt er weer aan en daarom zoeken wij nieuwe collega’s. Heb jij passie voor de horeca? Ben je parttime beschikbaar? En wil je werken in een bijzondere, sfeervolle omgeving? Dan verwelkomen wij jou misschien binnenkort als horecamedewerker in ons team! Deze veelzijdige baan is prima te combineren met studie of gezin, want jouw werktijden bepalen we in overleg.

Wie ben jij?

Daar zijn wij heel benieuwd naar…
In ieder geval vinden wij het fijn om kennis te maken met een spontane en enthousiaste collega met oog voor detail. Daarnaast heb je een sterk gevoel voor gastvrijheid en een dienstverlenende instelling. Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt in de horeca, maar dat is geen absolute vereiste; enthousiasme en leergierigheid vinden wij belangrijker. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om ook tijdens avonduren en weekenden te werken. Je woont bij voorkeur in een straal van 20 km rond Haarzuilens en beschikt over eigen vervoer.

 

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde bij Koetshuis de Haar! Bij ons zul je je dus geen moment vervelen. Je heet onze gasten welkom en neemt hun bestelling op aan de bar. Vervolgens reken je af en maakt de bestelling klaar. Je houdt het restaurant en terras netjes en schoon. En als het nodig is help je in de keuken met de afwas. Daarnaast bedien je tijdens bruiloften en andere partijen en ontvang en begeleid je onze vergadergasten. Je zorgt dat de zaal perfect in orde is voor een partij of vergadering. En dat alles doe je met veel enthousiasme en een stralende lach.

 

Wij maken graag kennis met jou!

Wil je meer informatie? Kijk op deze website deze of bel 030 – 262 7374. Is deze bijbaan echt iets voor jou? Mail je motivatiebrief en curriculum vitae naar Anton van der Schot: anton@koetshuisdehaar.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Koetshuis de Haar

Koetshuis de Haar ligt bij het sprookjesachtige Kasteel de Haar in Haarzuilens. Park- en kasteelbezoekers kunnen dagelijks terecht in ons Museumcafé in het Koetshuis of het Tuynhuis in het park voor een kop koffie, lunch of borrel. Rondom het Stalplein en in het kasteelpark vind je alles om te trouwen, feest te vieren, te eten & drinken én vergaderen. Kortom, we werken op een prachtige plek in een soms hectische omgeving.