Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Kasteel de Haar

Bezoek Kasteel de Haar Utrecht, het grootste kasteel van Nederland, en geniet van alle weelde!

Activiteiten bij het kasteel

Kasteel de Haar Utrecht ligt in Haarzuilens en is het grootste kasteel van Nederland. Bezoek het kasteel onder begeleiding van een deskundige gids en leer alles over de wereld van weelde waarin de adellijke familie leefde. Maak een stevige wandeling door het uitgestrekte Engelse landschapspark en ontdek met de audiotour de meest bijzondere plekken. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd zoals concerten, tentoonstellingen, kinderactiviteiten en theater. Grote fairs zoals de Country & Christmas Fair, Smaak & Stijl van Italië en de Elfia hebben inmiddels een vaste plek op de agenda. Op Kasteel de Haar Utrecht is altijd iets te beleven!

Wandelen in het park

Wilt u lekker wandelen in de buurt van Utrecht? Dan is het park van Kasteel de Haar ideaal. Geniet van de stijltuinen rond het kasteel of duik dieper het landschapspark in. Het park is maar liefst 55 hectare groot en heeft alles om een middagje heerlijk te genieten. Loop langs de statige lanen met hoge bomen, wandel langs de kronkelige paadjes en over romantische bruggetjes over de vijvers. Of breng een bezoekje aan de bijzondere stijltuinen. U kunt ook gebruikmaken van de audiotour om de meest bijzondere plekken te ontdekken. Na de wandeling komt u tot rust bij een van onze horecagelegenheden.

Het kasteel bezoeken

Het hele jaar door kunt u Kasteel de Haar zelfstandig ontdekken. Bezoekt u het kasteel met een groep? Dan is het mogelijk om een privérondleiding te reserveren. Meer informatie over de openingstijden en een kasteelbezoek kunt u vinden op de website van Kasteel de Haar Utrecht.