logo2xd

Partners

Wij werken met meerdere vaste partners samen, zoals de bakker die dagelijks verse taartjes aanlevert, maar ook bieden wij adressen voor een bruidstaart of DJ. Hieronder een kort overzicht van onze vaste partners.

Licht en geluid

FINCH DISCOTEAM/ FINCH EVENTS

Al ruim 8 jaar onze vaste licht- en geluidsleverancier. Van feestavond met complete DJ-set tot het verzorgen van geluid bij zakelijke events. Mogelijkheden zijn er volop! 

Bloemist

BLOEMENBOUTIQUE NICOLE

In 2017 nog uitgeroepen tot Beste bloemist van Nederland en al een aantal jaren onze vaste bloemist voor tafeldecoraties en boeketten. Niets is te gek, bespreek het vooral!

Taart

WE LOVE CAKES

Gespecialiseerd in (bruids-)taarten, cupcakes, macarons, cakepops en meer! Dé partner voor al jouw sweets bij de meeting of bruiloft.

Fotograaf

TWEEMETERVIJF FOTOGRAFIE

Het fotografenteam van Damien zorgt ervoor dat jullie bruiloft of event vakkundig wordt vastgelegd op de gevoelige plaat! Zij kennen het landgoed en weten waar je de beste foto’s kunt maken.

Stylist

JUST MARIE

Aankleding nodig voor jouw zakelijke diner of bruiloft? Just Marie gaat graag met je in gesprek over de wensen. Wordt het landelijk of meer een festivallook?

sisisisi

Kasteellaan 1, 3455 RR, Haarzuilens

030 – 262 73 74

info@koetshuisdehaar.nl