logo2xd

Partners

Wij werken met meerdere vaste partners samen, zoals de bakker die dagelijks vers brood en verse taartjes aanlevert. Daarnaast hebben wij ook een netwerk van professionals om ons heen die jullie bijstaan op het gebied van een bruidstaart of een DJ voor de feestavond. Hieronder een kort overzicht van onze partners die wij graag aanbevelen.

Licht en geluid

FINCH DISCOTEAM/ FINCH EVENTS

Al ruim 8 jaar onze vaste licht- en geluidsleverancier. Van feestavond met complete DJ-set tot het verzorgen van geluid bij zakelijke events. Mogelijkheden zijn er volop! 

Bloemist

BLOEMENBOUTIQUE NICOLE

In 2017 nog uitgeroepen tot Beste bloemist van Nederland en al een aantal jaren onze vaste bloemist voor tafeldecoraties en boeketten. Niets is te gek, bespreek het vooral!

(bruids-)Taart

WE LOVE CAKES

Gespecialiseerd in (bruids-)taarten, cupcakes, macarons, cakepops en meer! Dé partner voor al jouw sweets bij de meeting of bruiloft.

Fotograaf

TWEEMETERVIJF FOTOGRAFIE

Het fotografenteam van Damien zorgt ervoor dat jullie bruiloft of event vakkundig wordt vastgelegd op de gevoelige plaat! Zij kennen het landgoed en weten waar je de beste foto’s kunt maken.

Stylist

JUST MARIE

Aankleding nodig voor jouw zakelijke diner of bruiloft? Just Marie gaat graag met je in gesprek over de wensen. Wordt het landelijk of meer een festivallook?

TouchofGreen-477 kopie 2

WEDding-/eventplanner

eline verhoef - experience more weddings & events

Met haar ervaring, brede netwerk, unieke kijk en oplossingsgericht denken zorgt zij ervoor dat jullie bruiloft een succes wordt! Als weddingplanner is zij er om je te ontzorgen, te verzorgen, te ondersteunen én om je te adviseren. Beleef en geniet vanaf het eerste moment!

Ballondecoraties en letters

food & fun woerden

Hét adres voor ballonnenbogen, -zuilen of andere ballondecoraties. Daarnaast verzorgen zij eventueel ook lichtcijfers of -letters, super leuk om je bruiloft of event mee aan te kleden. Neem vrijblijvend contact op voor jullie wensen en ideeen. 

sisisisi

Kasteellaan 1, 3455 RR, Haarzuilens

030 – 262 73 74

info@koetshuisdehaar.nl