Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Waar kunt u ons vinden?

Adres

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
T: 030 – 262 73 74

Koetshuis de Haar ligt centraal in Nederland. Het is maar 10 minuten rijden vanaf Utrecht en 25 minuten vanaf Amsterdam.

Parkeren

Het parkeerterrein van Kasteel de Haar Utrecht heeft ruim 300 parkeerplaatsen.  Tijdens de openingstijden van het park van Kasteel de Haar is het parkeertarief € 6 voor een hele dag. Bij publieksevenementen gelden andere tarieven.

Gratis parkeren als u een ruimte huurt

Als u een ruimte bij ons huurt is het parkeren voor u en uw gasten helemaal gratis.

In de directe omgeving geldt een parkeerverbod, waar de politie streng op controleert.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Neemt u dan vanaf Utrecht Centraal Station de stoptrein naar station Vleuten. Hier stapt u over op streekbus 111 richting Kasteel de Haar. U kunt uitstappen bij halte ‘Kasteel de Haar’ (de halte is voor beide richtingen).
Let op: deze streekbus rijdt alleen op woensdag, zaterdag en zondag. In de kerst-, voorjaars-, mei- en zomervakantie wordt dagelijks gereden.
Op overige dagen kunt u gebruikmaken van streekbus 127 richting Breukelen. Stap uit in Haarzuilens bij halte ‘Brink’. Vanaf hier is het nog zo’n 15 minuten lopen naar Koetshuis de Haar.

Voor de actuele dienstregeling kunt u terecht op www.9292ov.nl.

U kunt ook de trein nemen naar station Vleuten en vanaf hier met een taxi naar het Koetshuis. Wij hebben goede ervaringen met Taxi Van Rhijn: 030-6771271.

Gratis pendelservice voor zakelijke bijeenkomsten

Voor zakelijke evenementen kan er kosteloos gebruik gemaakt worden van onze pendelservice. Een pendelbus haalt uw gezelschap op bij Station Vleuten en brengt u binnen 10 minuten tot de poort van het landgoed. Vanaf hier is het nog twee minuten lopen naar onze locatie. Uiteraard brengen we uw gasten ook weer terug naar het station.