Vieren

Foto’s

Wat zeggen onze gasten?

Zaterdag 6 mei 2017 hebben wij een geweldig feest gegeven bij Koetshuis de Haar in Haarzuilens. Beiden zijn we dit jaar 60 jaar geworden dus ons feest had als thema: samen 120 jaar. Alles aan de dag klopte. Prachtige locatie, heerlijk zonnig weer, geweldige bediening, lekker eten, koele drankjes, heel veel lieve mensen om ons heen van wie we houden, geen autoverkeer, genieten van de rust en de natuur, een wandeling door het park, blije mensen en een relaxte sfeer… Kortom, een GEWELDIGE dag waar we met heel veel plezier op terugkijken. Toevallig komen wij nu net weer terug van het Koetshuis, vandaag waren we bij een bijeenkomst van Bizon Software. Het was weer top! Als we weer een feestje willen geven, dan kiezen we zeker opnieuw voor het Koetshuis.

Sjaak en Trees Moreels

Gisteren hebben wij ons 40-jarig huwelijk gevierd in de 'Grote Laverie'. Wij willen u graag laten weten dat wij een fantastische middag hebben gehad. Alles was perfect geregeld. Het contact met de heer Koot hebben wij ook als prettig ervaren. Het uitgebreide 'draaiboek' dat we per mail toegestuurd kregen boezemde ons al veel vertrouwen in. Bij aankomst op de dag zelf, werd dit programma nog eens doorgenomen. Onze gasten werden goed ontvangen en bediend. De aandacht voor de kinderen en de inrichting van een tafel voor hen vonden wij erg goed. Al onze gasten hebben genoten van de totale verzorging en van de prachtige omgeving.

Henk en Yvonne Knoop

Elk jaar houden we met de Familie Van Leeuwen een familiedag. Op zo’n dag zijn we meestal met meer dan 100 personen. Dit jaar kozen we Kasteel de Haar als locatie en dat is ons uitstekend bevallen. We ontvingen de familieden op het terras voor het Koetshuis, gingen daarna met z’n allen wandelen in het park en sloten onze dag af met een lunch en borrel. Iedereen was enthousiast. Jong en oud, klein en groot. Maanden later wordt er nog steeds over gesproken. Complimenten dan ook voor het team van het Koetshuis. Tijdens de voorbereiding werd er goed op onze wensen ingespeeld en tijdens de uitvoering beleefden we een prachtige dag bij een mooi kasteel. We komen zeker nog een keer terug!

Mark van Leeuwen

Het was een zeer geslaagde dag, mede dankzij de inzet van u en uw collega's. In bijzonder de collega die ons in de Grote Laverie de hele dag heeft bijgestaan verdient een compliment. Heg was top! Onze hartelijk dank hiervoor.

Ria en Kor Schipper

Wij hebben van een fijne High Tea, met een zeer vriendelijke gastheer, genoten.

Marjon Everts