Zakelijk

Bekijk hieronder een aantal video’s en foto’s en krijg meteen een goede indruk van onze locatie, of maak een afspraak en kom eens langs: bel 030 – 262 73 74 of mail naar info@koetshuisdehaar.nl.

Aftermovie ‘Verkiezing van Product van het Jaar 2017’ bij Koetshuis de Haar

Video algemene impressie Koetshuis de Haar in anderhalve minuut:

Foto’s

Wat zeggen onze gasten?

We hebben genoten van de mooie locatie, prettige omgeving en goede verzorging tijdens onze kennismakingsbijeenkomst. Het koetshuis leent zich prima voor meerdere werkvormen. Plenair en in groepen kan prima in één ruimte, want er is plek genoeg! We komen er graag nog eens terug.

Riek van der Harst, Rabobank

Vorig jaar waren we erg verrast door de schitterende locatie en fijne ambiance van Koetshuis De Haar. Vandaar dat we dit jaar opnieuw voor deze locatie kozen om onze jaarlijkse klantendag te organiseren. Opnieuw een succes! De ambiance was wederom ontzettend fijn, de catering prima verzorgd en het personeel erg behulpzaam.

Sofie Meijs, Bizon Software

Net als vorig jaar bleek de locatie voor de uitreiking van de ‘Gekozen Product van het Jaar’ Awards een voltreffer. Een prachtige ambiance en prima catering zorgden weer voor een groot succes. Dank jullie wel …. voor alweer een succesvol evenement. We komen vast en zeker nog eens terug.

Marèse Ornée, Ornée & Company

Voor een partner bijeenkomst hebben wij gebruik gemaakt van de locatie en dienstverlening van het Koetshuis. Deze bijzondere locatie alsmede de uitmuntende verzorging door het personeel van het Koetshuis hebben bijgedragen aan een geslaagd evenement.

Gerben Schultze, Partner Sales Manager Qlik

 

Wij hebben onze kerstbomenborrel bij Koetshuis de Haar gehouden. We zijn zeer tevreden over het verloop van deze dag en de organisatie in aanloop naar deze dag. De locatie is zeer flexibel en er werd goed met ons meegedacht om zo onze klanten een top middag te bezorgen. We komen graag terug voor een volgend evenement.

Mariska Doppenberg, Agency and communications manager Greenberry

Wij hebben nu een aantal keer bij u vergaderd en geluncht en dat bevalt ons heel goed. We zijn erg tevreden en alles wordt goed verzorgd. En dit alles tegen een goede prijs en op een mooie locatie.

Natasja van Santen, Marketing & Sales Assistant ConvaTec Nederland BV

Het was een superdag waar we met heel veel plezier aan terugdenken!

Astrid Plugge, Directie Gobmare

Wij hebben een heel geslaagde avond gehad in het Koetshuis. Alle collega’s waren enthousiast over zowel de locatie, het eten en de bediening, waarvoor dank!

Britt Thomas, Office Manager Axon Olympus B.V.

De Hogeschool van Amsterdam, opleiding Aviation heeft een 5-daagse masterclass  met internationale deelnemers gehouden bij Koetshuis de Haar. De locatie is werkelijk prachtig en we zijn heel erg goed geholpen door het personeel. Een rondleiding in het Kasteel zelf mag je echt niet missen.

Gieta Inderdjiet, Secretariaat Hogeschool van Amsterdam