logo2xd

Trouwen op Kasteel de Haar

Trouwen bij een echt kasteel? Hier heb je misschien als kind al van gedroomd. Een perfect georganiseerde dag voor jullie als bruidspaar, waarbij het ook jullie gasten aan niets zal ontbreken! Een dag waarvan je jaren later nog steeds met een grote glimlach op terug kijkt. Kasteel en Koetshuis de Haar bieden jullie de mogelijk tot een compleet verzorgde sprookjesdag op een droomlocatie.
Kasteel de Haar vormt het decor voor deze bijzondere dag. Je waant je in een sprookje wanneer jullie samen met jullie gasten door de statige bomenlanen loopt in het Engelse landschapspark. De romantische Rozentuin en de zwanen in de vijvers vol waterlelies maken het plaatje compleet.

Een wereld aan mogelijkheden

Kiezen jullie voor een toost op het kerkeiland voor het kasteel en een late lunch? Of voor een high tea? Liever een ongedwongen barbecue op het Stalplein, of een uitbundige toost in de Rozentuin? Of vier het groots met een meergangendiner in de Grote Laverie en een spetterend feest in het Koetshuis. Jullie wensen staan centraal.

Vraag een offerte aan voor de exacte prijsindicatie.

De huwelijksceremonie

Kies zelf waar jullie elkaar het jawoord geven. Trouw bijvoorbeeld in de Kapel, in het kasteel of buiten in de Rozentuin. Of wat dachten jullie van de Romeinse tuin of  onder de Oude Boom met uitzicht op het kasteel? Terwijl de bruidsreportage gemaakt wordt, genieten jullie gasten van een wandeling door het park of een bezoek aan het kasteel.

locaties

Aan het Stalplein zijn verschillende zalen beschikbaar; het Koetshuis, de Grote Laverie, de Heerenkamer en het poortgebouw. De Heerenkamer en het Poortgebouw zijn alleen beschikbaar als omkleedruimte om je gedurende de dag even terug te trekken.

sisisisi

Kasteellaan 1, 3455 RR, Haarzuilens

030 – 262 73 74

info@koetshuisdehaar.nl