Van harte welkom

Jullie zijn van harte welkom voor een proefdiner. Laat je verrassen!

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier.

Culinaire invulling

Prachtige gedekte tafels tijdens een luxe meergangendiner? Of juist een ongedwongen barbecue? Het is helemaal aan jullie!

Een borrel, receptie, feestelijke high tea, vijfgangendiner of barbecue? Het is allemaal mogelijk. Samen met jullie kijken wij hoe wij een passende culinaire invulling aan jullie trouwdag kunnen geven. Groots Genieten staat voorop.

Bekijk alle culinaire mogelijkheden in één overzicht

Foodbook 2020

Proefdiner

Uiteraard willen jullie weten wat wij serveren tijdens de huwelijksdag. Kom daarom van tevoren het meergangendiner proeven tijdens een ontspannen proefdiner. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Buffetten, walking dinners en barbecues kunnen niet worden voorgeproefd.

Duurzaam

Onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Onze vlees is van Biologische Slagerij Gerrit Takke in Utrecht. Alle vis die wij serveren is verantwoord gevangen. Hiervoor werken we samen met het Visgilde Utrecht. Naast onze vlees- en visproducten werken wij met vele andere producten van biologische herkomst. Maak kennis met onze partners.