Plezierbreaks

Verras jullie gasten met een leuke activiteit. Een rondleiding door het kasteel bijvoorbeeld. En wat dacht je van een video opnemen of een workshop dansen of schermen in het park?

Park

Het weidse park van Kasteel de Haar is 55 hectare groot en heeft enorme waterpartijen en kasteeltuinen. Geniet samen met jullie gasten van de groene omgeving, de stijltuinen rond het kasteel of duik dieper het landschapspark in. Op verschillende plaatsen kunnen wij een leuke, inspirerende activiteiten voor jullie organiseren.

 

Mogelijkheden

Als jullie bij Kasteel de Haar in het huwelijk treden, is de parkentree inbegrepen. Een wandeling door het park en samen foto’s maken ligt dus voor de hand. Geniet met jullie gasten van de prachtige statige bomenlanen, het parkbos, slingerende vijvers, doolhof en het hertenkamp.

Naast een parkwandeling bieden wij verschillende activiteiten. Zo kunnen jullie gasten terwijl jullie foto’s maken deelnemen aan een rondleiding door het kasteel, onder begeleiding van een professionele gids. Of wat dacht je van een workshop dansen, boogschieten of schermen in het park?

 

Workshopleiders

Onze activiteiten en workshopleiders zijn met zorg geselecteerd. De activiteiten hebben we samengesteld met vakmensen waardoor ze verfrissend en vernieuwend zijn, en bovendien passend bij onze locatie.