Locaties en zalen

Zoeken jullie naar een goede locatie voor de receptie, toost of high tea op jullie huwelijksdag? Of vieren jullie deze bijzondere gelegenheid liever met een barbecue, diner of spetterend feest? Je bent welkom bij Koetshuis de Haar. De perfecte locatie voor gezelschappen van 20 tot 50 personen.

Locaties op het Stalplein

Het carrévormige Stalplein is einde 19e eeuw gebouwd door de beroemde architect Cuypers. Hier stonden woningen voor het personeel, paardenstallen en was plaats voor de rijtuigen en auto’s. Op het Stalplein vind je het Koetshuis en de Grote Laverie. Dit zijn prachtige locaties voor een receptie, toost, high tea, diner of feest.

Op chique in het kasteel

Willen jullie het chique aanpakken? Kies dan voor een van de exclusieve ontvangstzalen van Kasteel de Haar. Hier vind je een indrukwekkende collectie kunstschatten. Met de middeleeuwse sfeer en de 19e eeuwse luxe waan je je hier in vervlogen tijden. De ontvangstzalen van het kasteel zijn geschikt voor een toost, receptie of diner op het allerhoogste niveau.

Overige romantische plekjes

Toch op zoek naar iets anders? Naast deze ruimtes kun je ook kiezen voor een toost op het kerkeiland. Wil je het nog exclusiever aanpakken? Ga dan voor een toost op het hof voor de hoofdingang van het kasteel. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Culinaire invulling

Samen met jullie zorgen we voor een passende culinaire invulling op de grote dag. Kies bijvoorbeeld voor een toost op het kerkeiland, een gezellige barbecue op het Stalplein of een diner in de Grote Laverie met aansluitend een knalfeest in het Koetshuis.