Stalplein

De rood-witte luiken, hoge bomen en het besloten karakter van het Stalplein vormen het perfecte decor voor jullie feest. Op het Stalplein vind je twee bijzondere ruimtes: de Grote Laverie en het Koetshuis.

Grote Laverie

De Grote Laverie ligt op het Stalplein, naast het Koetshuis. Deze plek was vroeger de wasplaats voor de koetsen, automobielen en paarden van de adellijke familie.

De Grote Laverie is een sprankelende ruimte door de grote glazen pui en geeft uitzicht op het Stalplein. Voor een receptie verwelkomen wij tot 150 gasten. Gaat het om een zittend diner? Dan biedt de ruimte plaats aan 96 personen. Kiezen jullie voor een walking dinner? Dan heeft de ruimte een capaciteit van 150 personen. De sfeervolle ruimte is erg geschikt voor een high tea, receptie of huwelijksdiner.

Wil er iemand speechen tijdens de receptie of het diner? Dat kan uiteraard. De Grote Laverie heeft een geluidsinstallatie met drie draadloze microfoons (waarvan één headset). Je kunt zelfs filmpjes of een presentatie afspelen: een beamer met scherm is standaard aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Huurtarief hoogseizoen
(april t/m oktober)

Zondag t/m donderdagper dagdeel€ 450
Vrijdag en zaterdagper dag€ 1.000

Huurtarief laagseizoen
(november t/m maart)

Zondag t/m donderdagper dagdeel€ 225
Vrijdag en zaterdagper dag€ 500

Incl. 21% btw.

Koetshuis

Het Koetshuis ligt naast de Grote Laverie op het Stalplein. Hier stonden vroeger de koetsen van de adellijke familie. Het is een langwerpige, lichte ruimte voorzien van een grote bar.

Het Koetshuis is zeer geschikt als feestzaal. Voor een huwelijksfeest kunnen er in deze ruimte 150 personen terecht.

Overdag is deze ruimte geopend voor bezoekers van het kasteel. Jullie feest in deze ruimte is mogelijk vanaf 17.00 uur.  Komen jullie met een kleiner gezelschap? Reserveer dan bijvoorbeeld een deel van het Koetshuis of het terras.

Wil er iemand speechen tijdens de receptie, het diner of feest? Dat kan uiteraard. Wij beschikken over meerdere microfoons en een geluidsinstallatie.

Huurtarief hoogseizoen
(april t/m oktober)

Zondag t/m donderdagper dagdeel€ 450
Vrijdag en zaterdagper dag€ 1.000

Huurtarief laagseizoen
(november t/m maart)

Zondag t/m donderdagper dagdeel€ 225
Vrijdag en zaterdagper dag€ 500

Incl. 21% btw.

Grote Laverie en Koetshuis gecombineerd

De Grote Laverie en het Koetshuis zijn met elkaar verbonden door een ruime gang. In de meeste gevallen worden de ruimtes na elkaar gebruikt: bijvoorbeeld een diner in de Grote Laverie met aansluitend een feestavond in het Koetshuis. Voor een zittend diner biedt de Grote Laverie ruimte aan 100 gasten. We kunnen maximaal 150 personen ontvangen voor een walking dinner. Voor grotere gezelschappen openen we de deuren aan weerszijden en is er ruimte voor maximaal 300 gasten bij een staande ontvangst (receptie). Een feestavond in het Koetshuis kan tot 150 gasten.

Huurtarief zondag t/m donderdag

Per dag€ 750

Huurtarief hoogseizoen vrijdag en zaterdag
(april t/m oktober)

Per dag€ 1.500

Huurtarief laagseizoen vrijdag en zaterdag
(november t/m maart)

Per dag€ 750

Incl. 21% btw