Winter Wedding

Kunnen jullie niet wachten om elkaar het ja-woord te geven in een romantische, sprookjesachtige omgeving? Dromen jullie van een compleet verzorgde en perfect georganiseerde bruiloft met allure? Zien jullie jezelf al stralen te midden van dierbare familie en lieve vrienden? Wacht dan niet tot het voorjaar!

Kasteel de Haar is de ideale locatie om te vieren. Om jullie liefde uit te spreken en elkaar trouw te beloven. Om te toosten. Maar ook om te eten, borrelen en feesten. Trouwen bij Kasteel de Haar is altijd speciaal. Maar in de wintermaanden extra bijzonder. Sprookjesachtig in de schemering. Buiten donker en mysterieus, binnen warm en sfeervol. Een laagje sneeuw maakt het plaatje helemaal compleet…

Sneeuw? Dat kunnen we niet voor jullie regelen. Al het andere wel.

Kom kijken en laat jullie betoveren door Kasteel de Haar, het Koetshuis en de tuinen.

Voorbeeldprogramma’s

Speciaal voor de koude wintermaanden hebben we twee voorbeeldprogramma’s voor jullie samengesteld. Laat jullie inspireren door één van onze wonderschone Winter Weddings!

Meer weten?

Willen jullie een offerte voor één van onze Winter Wedding arrangementen? Of hebben jullie het programma nét iets anders in gedachten? Neem contact met ons via ons contactformulier of bel 030 – 262 73 74. We denken graag met jullie mee!