Wees welkom

U bent van harte welkom om onze locatie te bezoeken en inspiratie op te doen.
Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier.

Vieren

Vier uw verjaardag, trouwdag of familiefeest bij Koetshuis de Haar. Het uitgestrekte park en het grootste kasteel van Nederland maken gegarandeerd indruk op uw gasten.

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kunt u minder gasten ontvangen in de zalen dan gebruikelijk. Wij bieden momenteel ruimte aan gezelschappen van 20 tot 64 personen. Ook is onze locatie nu ingericht conform de richtlijnen van de Rijksoverheid. In de brochure leest u wat op dit moment de mogelijkheden zijn voor uw feestje bij Koetshuis de Haar.

De informatie hieronder heeft betrekking op de normale situatie, als er geen coronamaatregelen van kracht zijn.

Vier uw verjaardag, trouwdag of familiefeest bij Koetshuis de Haar. Het uitgestrekte park met het grootste kasteel van Nederland maken gegarandeerd indruk op uw gasten. Wij bieden ruimte aan gezelschappen van 20 tot 300 personen.

Ervaar het vroegere kasteelleven

Feestvieren deden de vroegere bewoners van Kasteel de Haar maar al te graag. Vooral Thierry,  kleinzoon van Etienne en Hélène, en zijn vrouw Gabrielle deden dit met volle teugen. Bekende namen als Brigitte Bardot, Sophia Loren, Roger More, Maria Callas en Michael Caine vierden vroeger feest op het kasteel. Het gevoel van toen vindt u weer bij ons terug.

 

Mogelijkheden

Een brunch of high tea in de Grote Laverie gecombineerd met een rondleiding door het kasteel? Een gezellige borrel of barbecue op het Stalplein? Of juist een diner met aansluitend een spetterend feest in het Koetshuis? Waar u ook voor kiest: wij maken van alle scenario’s een (culinair) feestje.

Bezoek het park of kasteel

Maak samen met uw gasten een wandeling in het prachtige, uitgestrekte park van Kasteel de Haar. De parkentree is bij de huur inbegrepen. U kunt ook samen met uw gasten een bezoek aan het kasteel brengen. Zo leert u alles over de weelde waar de adellijke familie vroeger in leefde. U kunt uw feestje ook combineren met een van onze andere plezierbreaks. Verras uw gasten!

Culinaire invulling

Van koffieontvangst tot receptiearrangement, van brunch of lunch tot high tea, van walkingdinner tot barbecue, van dinerbuffet tot vijfgangenmenu: wij verzorgen graag een culinaire invulling passend bij uw feest. Wij geloven in gezond en duurzaam, daarom werkt onze keukenbrigade zoveel mogelijk met biologische producten en ingrediënten uit de streek.

Centraal in Nederland

Koetshuis de Haar in Haarzuilens ligt centraal in Nederland. Op slechts 10 minuten rijden vanaf Utrecht en 25 minuten vanaf Amsterdam. Ideaal als u gasten uit het hele land ontvangt. Het parkeerterrein van Kasteel de Haar heeft ruim 300 parkeerplaatsen. Parkeren is gratis als u een ruimte bij ons huurt.

 

Contact

We bespreken graag uw wensen. Ons team verzorgt uw feestje tot in de puntjes, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken om onze locatie te bezichtigen.