Wees welkom

U bent van harte welkom om onze locatie te bezoeken en inspiratie op te doen.
Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier.

Voorbeeldprogramma’s

Laat u inspireren en bekijk welke activiteiten andere gasten bij ons hebben gekozen.

Natuurlijk maken wij graag een programma op maat. Heeft u nog geen duidelijk beeld van wat er mogelijk is? Bekijk hieronder dan vast een aantal voorbeeldprogramma’s.

Voorbeeldprogramma 1

Ontvangst, huifkartocht & brunch

Rond 11.00 uur komt u aan in de Grote Laverie. We ontvangen uw familie en vrienden met een kop koffie of thee en met iets lekkers erbij. De kinderen krijgen een glaasje fris. Uw gasten hebben de tijd om u te feliciteren en met elkaar bij te praten. Om 12.00 uur rijdt de huifkar voor, u maakt met uw gezelschap een mooie rit door de schitterende omgeving van Kasteel de Haar.

Na de huifkartocht wordt het gezelschap teruggebracht naar het Stalplein. De gasten hebben vast trek gekregen! In de Grote Laverie geniet u van een uitgebreide brunch.  Rond 15.30 uur is het feest afgelopen.

Voorbeeldprogramma 2

Ontvangst, kasteelbezoek & high tea

Rond 12.00 uur komt u aan in de Grote Laverie. Daar ontvangen we uw gasten met een kop koffie of thee en mini-muffins tegen de eerste trek. Voor de kinderen is er natuurlijk een glaasje fris. U wordt ondertussen begroet en gefeliciteerd door de gasten. Wij zorgen voor een speciale cadeautafel waar u eventuele geschenken op neer kunt zetten. Rond 13.00 uur brengt u een bezoek aan Kasteel de Haar.

In het kasteel dwaalt u door de verschillende ruimtes. De zaalgidsen kunnen u van alles vertellen. 

Na het kasteelbezoek en een korte wandeling door de prachtige kasteeltuinen gaat het gezelschap weer terug naar het Stalplein. In de Grote Laverie geniet u van een heerlijke high tea. Om in kasteelsferen te blijven, serveren wij uw gasten onze ‘High tea van de Barones’. Deze bestaat uit onbeperkt verschillende smaken thee, hartige sandwiches en heerlijke zoetigheden. U kunt het extra feestelijk maken met een glas prosecco. Rond 16.15 uur eindigt de feestmiddag.

Voorbeeldprogramma 3

Borrel, kasteelbezoek & barbecue

Rond 15.00 uur komt u op het Stalplein aan met uw gezelschap. Hier ontvangen wij u onder het bladerdak van de oude bomen rond het terras. Geniet van een glas bier, wijn of fris en wat lekkere borrelhapjes. 

Rond 16.00 uur is het tijd voor een bezoek aan het kasteel. Zo ziet u zelf de weelde waarin de adellijke familie vroeger leefde.

Na het kasteelbezoek wandelt u door de kasteeltuin terug naar het Stalplein. Hier kunnen de gasten opnieuw een drankje en nuttigen. U schuift aan bij een luxe barbecue. Culinair genieten op een terras aan het gazon in de avondzon, op het terrein van het grootste kasteel van Nederland. Als dat niet exclusief is!

Voorbeeldprogramma 4

Ontvangst, wandeling in het park & diner

Rond 15.30 uur verwelkomen we u en uw gasten in het Koetshuis met een feestelijk glas prosecco.  Als alle gasten aanwezig zijn serveren we koude hapjes, passend bij de gelegenheid en de wijn.

Rond 16.00 uur wandelt u met uw gasten het park in waar u zich even in een andere wereld waant. Een kasteel met hoge muren, fiere torens en transen, omgeven door water en nauwkeurig ontworpen en onderhouden stijltuinen, die overgaan in een prachtig landschapspark. sprookjesachtiger kan bijna niet.  

Na de wandeling in het park keert u rond 17.00 uur terug op het Stalplein. In de Grote Laverie zijn alle tafels prachtig opgedekt voor het diner. Wij serveren uw gasten het door u uitgekozen viergangendiner met bijpassende wijnen.