Wees welkom

U bent van harte welkom om onze locatie te bezoeken en inspiratie op te doen.
Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier.

Locaties en zalen

Uw verjaardag, trouwdag of familiefeest op het Stalplein? Koetshuis de Haar verwelkomt gezelschappen van 20 tot 300 personen.

Stalplein

Het carrévormige Stalplein is aan het eind van de 19e eeuw gebouwd door de beroemde architect Cuypers, bekend van het Amsterdam centraal station. Het heeft woningen voor het personeel, paardenstallen en stallingen voor de rijtuigen en auto’s. Het Koetshuis en de Grote Laverie liggen aan het Stalplein en zijn prachtige ruimtes voor een receptie, toost, high tea, diner of feestavond.

Kasteel

Wilt u een onvergetelijke ontvangst? Kies dan voor Kasteel de Haar als exclusieve locatie voor uw feest. De ontvangstzalen van het kasteel zijn erg geschikt voor een toost, receptie of diner op het allerhoogste niveau.

Ideale feestlocatie

Koetshuis de Haar is de ideale locatie voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag, familiereünie of andere feestelijke gelegenheid. Door de centrale ligging in de provincie Utrecht ontvangt u gemakkelijk gasten vanuit het hele land. Het parkeerterrein van Kasteel de Haar heeft genoeg  parkeergelegenheid – gratis voor u en uw gasten als u een ruimte bij ons huurt. Met het kasteel en het bijbehorende landschap maakt u gegarandeerd indruk op uw gasten. Een feestje dat niemand snel zal vergeten.