Meer weten?

Bel 030 – 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte.

Referenties

Wat zeggen onze gasten?

Haza Rahim, verjaardag

“Mijn oprechte complimenten over de organisatie en het verloop van de avond. Het was perfect geregeld en iedereen vond het geweldig om er te zijn. Voor mij was het een onvergetelijke 30e verjaardag!
Onwijs veel dank voor alles, ik ben erg blij met de avond en jullie betrokkenheid. Daarnaast wil ik extra benadrukken dat de drie mensen die op die avond werkten, geweldig hun werk hebben gedaan, in alles. Heel betrokken, erg met ons meegedacht, zeer flexibel. Mijn vriend heeft jaren lang als manager gewerkt in een soortgelijke sector en hij benoemde hun werk op de avond als ‘ongelooflijk goed en professioneel’. Wilt u hen specifiek nog extra bedanken? Deze locatie houd ik in mijn achterhoofd, wellicht voor mijn verjaardag over 5 jaar! 🙂!”

Lenie Kort, familiedag

“Wij hebben een topdag gehad zaterdag met 23 volwassenen en 8 kinderen. We zijn door het personeel in de watten gelegd, hebben een schitterend onderhouden kasteel van binnen gezien én in het zonnetje door de mooie tuin gewandeld. Dank daarvoor!”

Michel Brouwer, 53-jarig huwelijk ouders

“Bij deze wil ik jullie, namens mijn ouders, hartelijk bedanken voor het feestje gisterenmiddag en -avond. De ontvangst was allerhartelijkst, het eten prima en de borden buiten geweldig. Ik heb ons gezelschap van 20 personen meegenomen voor een rondleiding in Kasteel de Haar. Heel bijzonder om dat, als gids bij het kasteel, voor mijn eigen familie te doen. Daarna hadden we een High tea in de Grote Laverie. Wat een genot om met je eigen clubje alleen op het Stalplein te zitten en te genieten van het eten/drinken en goed gezelschap. Breng alsjeblieft onze hartelijke dank over aan de crew die ons heeft gehost.”

Nathalie Boose, dubbel verjaardagsfeestje met familie

“Mijn dochter (12) en ik hebben een geweldige verjaardag gehad bij Koetshuis de Haar! We waren met zeven volwassenen en vijf kinderen. Terwijl de volwassenen genoten van een heerlijke High tea, mochten de kinderen iets kiezen van de lunchkaart. Zij smulden van kinderpannenkoeken en “broodjes aap” en speelden nog even tikkertje op het Stalplein. De keuken ging heel soepel om met het verzoek van mijn nichtje om een broodje zonder kappertjes. Na het eten bezochten we het kasteel en het park: indrukwekkend! We sloten de middag af met bier, nootjes en bitterballen in het Koetshuis. Mijn moeder heeft al gezegd dat ze van de zomer graag nog eens terugkomt. Dan gaan wij zeker met haar mee. Het is echt een aanrader voor jong en oud!”

Andreas van Engelen, kerstbrunch

”Perfect, gastvrij, vers, alles uit eigen keuken. Ik hou niet van posten over eten op Facebook, maar deze gastvrouwen verdienen een dik compliment!”

Sjaak en Trees Moreels, verjaardagsfeestje

”Zaterdag 6 mei 2017 hebben wij een geweldig feest gegeven bij Koetshuis de Haar in Haarzuilens. Beiden zijn we dit jaar 60 jaar geworden dus ons feest had als thema: samen 120 jaar. Alles aan de dag klopte. Prachtige locatie, heerlijk zonnig weer, geweldige bediening, lekker eten, koele drankjes, heel veel lieve mensen om ons heen van wie we houden, geen autoverkeer, genieten van de rust en de natuur, een wandeling door het park, blije mensen en een relaxte sfeer… Kortom, een GEWELDIGE dag waar we met heel veel plezier op terugkijken. Toevallig komen wij nu net weer terug van het Koetshuis, vandaag waren we bij een bijeenkomst van Bizon Software. Het was weer top! Als we weer een feestje willen geven, dan kiezen we zeker opnieuw voor het Koetshuis.”

Hans en Myrna Tap, verjaardagsfeestje

”Kortgeleden vierde ik mijn 70e verjaardag met mijn kinderen, acht kleinkinderen, familie en vrienden bij Koetshuis de Haar. Zelf ben ik al bijna tien jaar vrijwilliger op het Muiderslot, dus ik heb wel iets met kastelen. De museumjaarkaarten, die wij ieder jaar met kerst als kerstgeschenk onder de boom leggen voor kinderen en kleinkinderen, kwamen ook nu weer goed van pas. Mijn buurman, die gids is op het kasteel, leidde ons rond. Terug in het Koetshuis werden we verrast met een glas prosecco, wat feestelijk! De ronde tafels waren mooi gedekt en de high tea was heerlijk. De Grote Laverie is een prettige zaal met een fijne akoestiek. Erg belangrijk, want het gehoor van mijn kleine vrienden van de club van acht werd er niet beter op. De stemming was opperbest en iedereen was enthousiast. Toen we ook nog acht-stemmig toegezongen werden door onze kleinkinderen en de kinderen een filmpje vertoonden van onze belevenissen in al die jaren, kon mijn verjaardag niet meer stuk. We werden heel plezierig bediend door twee vriendelijke meisjes. Het liep allemaal op rolletjes. Ook de glutenvrije high tea voor mijn vriendin werd keurig verzorgd. Koetshuis de Haar is een aanrader. Mijn dank!”

Gerard en Astrid Rosenbrand, verjaardagsfeestje

”Onlangs vierden wij een 60e verjaardag bij Koetshuis de Haar met een groep van 28 personen, familie en vrienden. Men had ons een leuk en afwisselend arrangement voorgesteld: om 3 uur beginnen met een hapje en een drankje, om 4 uur rondleiding door het kasteel, en om 5 uur een barbecue bij het Tuynhuis. We hebben heel erg genoten van alles: de ambiance, de leuke rondleiding, de zeer gastvrije en attente bediening en het lekkere eten. Ook het weer werkte mee en zelfs de krant (AD Utrechts Nieuwsblad) was aanwezig! Een onvergetelijk feest!”

Bert van Eerten, reünie

”Wij hebben in september 2015 een reünie met circa 95 deelnemers gehouden in de Grote Laverie van het Koetshuis. Wij hebben de hieraan voorafgaande besprekingen met de medewerkers van Koetshuis de Haar bijzonder gewaardeerd.

Zeker de snelle informatie omtrent de te verwachten kosten bij gewijzigde omstandigheden hebben wij op prijs gesteld; we wisten vrijwel direct hoe ons financiële plaatje eruit zou zien. Tijdens de ontvangst en gedurende de reünie met buffet en borrel hebben wij van het personeel weinig tot niets gemerkt: wij werden geruisloos en steeds op tijd perfect bediend!

Weliswaar heeft het zonnige weer bijgedragen aan een succesvol verloop, maar wij hebben bijzonder veel bedankjes ontvangen van onze deelnemers voor de locatie en sfeer die deze hebben uitgestraald.

Wij willen u en uw medewerkers deze positieve geluiden beslist niet onthouden en spreken ook onzerzijds graag alle dank en waardering uit voor uw en hun bijdragen aan deze geslaagde bijeenkomst.

Kortom: Koetshuis de Haar? Van harte aanbevolen!”

Henk en Yvonne Knoop, 40 jarig huwelijk

”Gisteren hebben wij ons 40-jarig huwelijk gevierd in de ‘Grote Laverie’. Wij willen u graag laten weten dat wij een fantastische middag hebben gehad. Alles was perfect geregeld. Het contact met de heer Koot hebben wij ook als prettig ervaren. Het uitgebreide ‘draaiboek’ dat we per mail toegestuurd kregen boezemde ons al veel vertrouwen in. Bij aankomst op de dag zelf, werd dit programma nog eens doorgenomen. Onze gasten werden goed ontvangen en bediend. De aandacht voor de kinderen en de inrichting van een tafel voor hen vonden wij erg goed. Al onze gasten hebben genoten van de totale verzorging en van de prachtige omgeving.”

Mark van Leeuwen, familiedag

”Elk jaar houden we met de Familie Van Leeuwen een familiedag. Op zo’n dag zijn we meestal met meer dan 100 personen. Dit jaar kozen we Kasteel de Haar als locatie en dat is ons uitstekend bevallen. We ontvingen de familieleden op het terras voor het Koetshuis, gingen daarna met z’n allen wandelen in het park en sloten onze dag af met een lunch en borrel. Iedereen was enthousiast. Jong en oud, klein en groot. Maanden later wordt er nog steeds over gesproken. Complimenten dan ook voor het team van het Koetshuis. Tijdens de voorbereiding werd er goed op onze wensen ingespeeld en tijdens de uitvoering beleefden we een prachtige dag bij een mooi kasteel. We komen zeker nog een keer terug!”

Ria en Kor Schipper, 40 jarig huwelijk

”Het was een zeer geslaagde dag, mede dankzij de inzet van u en uw collega’s. In bijzonder de collega die ons in de Grote Laverie de hele dag heeft bijgestaan verdient een compliment. Het was top! Onze hartelijk dank hiervoor.”

Gijs van der Koogh, familiereünie

“Namens alle deelnemers aan de Kooghendag gisteren SUPER BEDANKT voor jullie geweldige inzet, iedereen was wild enthousiast!!!!  Nogmaals…HET WAS MEDE DOOR JULLIE EEN PERFECTE DAG met ruim zestig tevreden deelnemers!!!”

Marjon Everts, High tea

”Wij hebben van een fijne High Tea, met een zeer vriendelijke gastheer, genoten.”

Ronica en Fons Roels, 50 jarig huwelijk

‘’We hebben een fantastische dag gehad op een prachtige locatie. Iedereen was enthousiast. Alles was prima in orde, de koffie, thee, drank, barbecue, dessert en koffie met bonbons. Ook de bediening, verzorging, service, timing en organisatie was helemaal in orde. De rondleiding van Marjan van Naarden is enthousiast ontvangen. De aandacht voor 2 personen met dieet was OK. We zijn helemaal tevreden en kunnen terugkijken op een zeer geslaagde 50 jarige huwelijksdag.’’