Borrels en diners

Wilt u een bedrijfsborrel of diner organiseren op een toplocatie in de provincie Utrecht? Koetshuis de Haar biedt allerlei mogelijkheden met de verschillende ruimtes op het Stalplein, in het kasteel of in het park.

Kiest u voor stijlvolle eenvoud of liever groots, meeslepend en glamoureus? Wij regelen het graag. U bent van harte welkom met een gezelschap tot 300 personen.

Mogelijkheden

Stalplein

Het Koetshuis en de Grote Laverie, beiden gelegen op het Stalplein, zijn prachtige ontvangstruimtes voor bedrijfsborrels, recepties, barbecues of diners. De ruimtes zijn door een ruime gang met elkaar verbonden waardoor we gezelschappen tot 300 personen voor een receptie en 150 personen voor een walking dinner kunnen ontvangen.

Kasteel

U kunt ook kiezen voor een exclusief ontvangst op Kasteel de Haar, ontworpen door de beroemde architect Cuypers. De indrukwekkende ontvangstzalen zijn de perfecte plek voor een borrel, receptie of diner op het allerhoogste niveau. Bezoek hiervoor de website van Kasteel de Haar.

Centraal in Nederland

Door de centrale ligging in de provincie Utrecht is Koetshuis de Haar de ideale locatie om gasten vanuit het hele land te ontvangen. Het parkeerterrein van Kasteel de Haar heeft meer dan 300 parkeerplaatsen waar u gratis gebruik van mag maken. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis pendelservice, wanneer uw gasten met het openbaar vervoer reizen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Culinaire invulling

Iedere ontvangst is anders. Een informele ontmoeting vraagt om een andere invulling dan een diner op niveau in één van de ontvangstzalen van het kasteel. Samen met u zorgen we voor een passende en culinaire invulling van uw ontvangst.