Artikelen over zakelijke events

Bij het organiseren van zakelijke events komt heel wat kijken. Hoe vindt u bijvoorbeeld de juiste locatie? Wat kan een professioneel technicus voor u doen? Met deze artikelen informeren wij u over uiteenlopende zaken die handig kunnen zijn bij het organiseren van uw bijeenkomst.

Primeur voor Info-Care

Hedwig van adviesbureau Info-Care organiseerde samen met haar collega’s de allereerste klantendag voor de gebruikers van hun online tool AMICHI. In deze blog vertelt ze hoe het haar vergaan is.

Verrassende eindejaarsbijeenkomst

Rachel van RVO Nederland kreeg de opdracht een eindejaarsuitje te organiseren voor haar collega’s. Maar waar kun je 16 ervaren eventorganisatoren nog mee verrassen? Met een bezoek aan Kasteel de Haar!

Aftermovie Locatietour

Op een schitterende herfstdag bezochten de deelnemers aan de Locatietour zes inspirerende eventlocaties. Bij Kasteel de Haar en Koetshuis de Haar stond voor iedereen een gekleurd tasje klaar om tijdens een wandeling lekkers voor bij de thee in te verzamelen.

Coördinator cursussen en congressen

Na jaren om elkaar heen draaien, ontmoetten Titia en Alma elkaar op het terras van Koetshuis de Haar. Alma werkt bij het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Ze vertelt over haar bijeenkomst op De Haar en haar werkzaamheden bij de Academy.

Netwerkavond voor secretaresses

Samen met Adecco Top Secretaries organiseerden we een netwerkavond voor management ondersteuners. De ingrediënten voor deze geslaagde bijeenkomst: contacten leggen, leren, plezier maken, eten & drinken en heel veel enthousiasme van de deelnemers en organisatoren.

Vragen? Roos knows!

Vaste vergadergast Roos Prins van HumanDimensions kwam bij ons op de koffie om te vertellen over Deep Democracy.

Technische ondersteuning bij uw zakelijke event

Van huis uit is hij DJ, maar ook bij zakelijke bijeenkomsten kan hij u ontzorgen. Maak kennis met Wouter Vink van FINCH events!

Terugblik Country & Christmas Fair Arrangement bij Koetshuis de Haar

Woensdag 22 november 2017 ontvingen wij ruim 80 relaties van zowel Koetshuis de Haar als Fort aan de Klop voor ons Country & Christmas Fair Arrangement.

Hoe vindt u de perfecte locatie voor uw event?

Ervaren evenementenorganisator Stefanie de Veer-Molenschot van Wissenraet en Spaendonck deelt haar 6 tips over het vinden van de juiste locatie. Plus zes extra tips voor evenementenorganisatie!