Personeelsfeesten en bedrijfsuitjes

Verras uw collega’s met een onvergetelijk personeelsfeest of bedrijfsuitje bij het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland.

We hebben verschillende ruimtes verspreid over het kasteelterrein, een uitgestrekt park (55 hectare groot) en een fantastische entourage. Kortom, alle ingrediënten om een compleet verzorgd feest of uitje te organiseren. Voor een personeelsfeest is er ruimte voor 300 personen.

Mogelijkheden

Een chique diner met aansluitend een feest op de beats van een dj? Of een verfrissende teambuildingsactiviteit met aansluitend een barbecue op het Stalplein? Een rondleiding in het kasteel? Wij bieden veel mogelijkheden voor personeelsfeesten en bedrijfsuitjes.

Praktisch en bereikbaar

Koetshuis de Haar ligt centraal in Nederland, op slechts 10 minuten rijden vanaf Utrecht en 25 minuten vanaf Amsterdam. Parkeren is ook geen probleem. Het parkeerterrein van Kasteel de Haar beschikt over meer dan 300 parkeerplaatsen waar u gratis gebruik van mag maken.

Reist uw gezelschap met het openbaar vervoer? Dan zorgen wij voor het laatste stukje van uw reis. Een shuttlebus haalt uw gezelschap kosteloos op vanaf Station Vleuten. Uiteraard brengen we uw gasten ook weer terug.

Stalplein afhuren

Voor grote ontvangsten, van meer dan 300 personen, is het ook mogelijk om het gehele Stalplein exclusief af te huren. Aangezien de entree van het kasteelterrein op het Stalplein ligt is dit uitsluitend mogelijk na 17.00 uur. Het Stalplein biedt ruimte aan ontvangsten tot 1000 personen.

Programma op maat

U waardeert uw medewerkers. En dat wilt u laten zien.  Kies daarom voor een bijzonder bedrijfsuitje of personeelsfeest. Onze medewerkers adviseren u graag! We maken graag een programma op maat als u dat wilt. Neem contact met ons op.