Referenties

Wat zeggen onze gasten?

Daphne Koot, QSN Risicomanagement

“In juni hebben wij bij Koetshuis de Haar een heel fijne vergadering gehad. De communicatie vooraf verliep soepel, er werd goed meegedacht vanuit sales en ook op locatie was alles super geregeld. Daarnaast was het QSN Team ook erg verrast door deze prachtige locatie. Tussen het vergaderen door hebben we genoten van een wandeling door de mooie tuinen rondom Kasteel de Haar. Kortom, een fijne locatie en zeker voor herhaling vatbaar!”

Hedwig van der Laan, Info-Care

“Via deze weg willen wij het team dat ons zo geweldig geholpen heeft met onze klantendag heel hartelijk bedanken. Dieke en Monique voor de reservering, Ellen voor de coördinatie, Marieke voor de gastvrije en prettige ondersteuning in de Grote Laverie, alle andere mensen achter de schermen en natuurlijk ook Joop en Herman, de vrijwilligers van Kasteel de Haar, voor de interessante en inspirerende rondleiding. De middag is voor ons heel prettig en volgens planning verlopen. Het klopte gewoon allemaal! Echt heel fijn.”

Ado Avdic, Ado Fotografie

“Afgelopen februari heb ik een workshop georganiseerd bij Koetshuis de Haar voor fotografen die meer willen leren van Lightroom. Het is een prachtige locatie met zeer vriendelijk personeel en erg goede service. Mijn cursisten waren achteraf lovend over de locatie en uiteraard de cursus.”

Janine Boekelder, KINDwijzer

“Wij zijn erg tevreden over de bijeenkomst van gisteren. De locatie is prachtig, het welkom met de borden erg aangenaam, de ruimtes en verzorging prima en de lunch heel goed. Voor ons een locatie om te onthouden.”

Catheleyne Everwijn-Van Erp, Ferrera in Blue

“Ik wil je via deze weg laten weten dat het – ondanks de immens kleine bezetting gisteren wegens griep van velen – een geslaagde avond was. Jouw collega’s waren super. Enorm vriendelijk en super klantgericht. Dat zie je zelden nog!!! Daarvoor dank!”

Nicole Krauss, PT Finance

“Voor de zesde keer op rij organiseerden wij onze jaarlijkse themabijeenkomst bij Koetshuis de Haar. De reacties van onze zakelijke contactpersonen waren als vanouds positief. Men ervaart een dergelijke bijeenkomst als inhoudelijk waardevol, waar de mooie entourage van het Koetshuis ook zeker aan bijdraagt.”

Stefanie de Veer-Molenschot, Wissenraet Van Spaendonck

“Een mooie locatie met luxe uitstraling en goede bereikbaarheid. De medewerkers zijn altijd op de achtergrond aanwezig tijdens een event. Ik hoef nooit te zoeken naar een aanspreekpunt. In overleg is veel mogelijk. Zo hebben zij laatst op ons verzoek de ontvangst van de gasten van ons overgenomen. Echt fijn als een locatie zo meedenkt.”

Mariska van Geffen, Delta Loyd

”Het is ons uitstekend bevallen om hier te vergaderen. Ik was een beetje in de war, we hebben in het verleden wel eens hier in de buurt vergaderd en ik dacht dat we daar nu ook weer naar toe zouden gaan. Dat overviel me een beetje. Bij aankomst hebben we – door het mooie weer – eerst twee uur buiten kunnen zitten, daarna gingen we de vergaderruimte in. Uitstekend. Zeer vriendelijke bediening en erg lekkere lunch”

Sofie Meijs, Bizon Software

”Vorig jaar waren we erg verrast door de schitterende locatie en fijne ambiance van Koetshuis De Haar. Vandaar dat we dit jaar opnieuw voor deze locatie kozen om onze jaarlijkse klantendag te organiseren. Opnieuw een succes! De ambiance was wederom ontzettend fijn, de catering prima verzorgd en het personeel erg behulpzaam.”

Riek van der Harst, Rabobank

‘’We hebben genoten van de mooie locatie, prettige omgeving en goede verzorging tijdens onze kennismakingsbijeenkomst. Het Koetshuis leent zich prima voor meerdere werkvormen. Plenair en in groepen kan prima in één ruimte, want er is plek genoeg! We komen er graag nog eens terug. ‘’

Gieta Inderdjiet, Hogeschool van Amsterdam

”De Hogeschool van Amsterdam, opleiding Aviation heeft een 5-daagse masterclass met internationale deelnemers gehouden bij Koetshuis de Haar. De locatie is werkelijk prachtig en we zijn heel erg goed geholpen door het personeel. Een rondleiding in het Kasteel zelf mag je echt niet missen.”

Peter van Soest, KPN

“Het was allemaal prima verzorgd en we hebben een gezellige dag gehad.”

Marèse Ornée, Ornée & Compagny

”Net als vorig jaar bleek de locatie voor de uitreiking van de ‘Gekozen Product van het Jaar’ Awards een voltreffer. Een prachtige ambiance en prima catering zorgden weer voor een groot succes. Dank jullie wel …. voor alweer een succesvol evenement. We komen vast en zeker nog eens terug.”

Gerben Schultze, Qlik

“Voor een partner bijeenkomst hebben wij gebruik gemaakt van de locatie en dienstverlening van het Koetshuis. Deze bijzondere locatie alsmede de uitmuntende verzorging door het personeel van het Koetshuis hebben bijgedragen aan een geslaagd evenement.”

Patricia Schalken, Gemeente Lisse

”Wij willen het Koetshuis, Kasteel de Haar en Buiten Business bedanken voor een meer dan geslaagde middag! Allereerst was het natuurlijk heerlijk weer voor een uitje op de locatie De Haar!!! De reacties van de collega’s waren meer dan positief! Ze vroegen zich in eerste instantie af of dit niet een ‘saai’ uitje werd, maar daar kwamen ze al snel op terug! De ontvangst was prima verzorgd en het Koetshuis maakte een super indruk! Ook de koffie en thee was goed verzorgd met heerlijk gebak! Kortom: wij hebben een super dag gehad! Bedankt voor jullie bijdrage!”

Natasja van Santen, ConvaTec Nederland BV

“Wij hebben nu een aantal keer bij u vergaderd en geluncht en dat bevalt ons heel goed. We zijn erg tevreden en alles wordt goed verzorgd. En dit alles tegen een goede prijs en op een mooie locatie.”

Astrid Plugge, Gobmare

“Het was een superdag waar we met heel veel plezier aan terugdenken!”

Britt Thomas, Axon Olympus B.V.

“Wij hebben een heel geslaagde avond gehad in het Koetshuis. Alle collega’s waren enthousiast over zowel de locatie, het eten en de bediening, waarvoor dank!”

Mariska Doppenberg, Greenberry

“Wij hebben onze kerstbomenborrel bij Koetshuis de Haar gehouden. We zijn zeer tevreden over het verloop van deze dag en de organisatie in aanloop naar deze dag. De locatie is zeer flexibel en er werd goed met ons meegedacht om zo onze klanten een top middag te bezorgen. We komen graag terug voor een volgend evenement.”

Annette Schuil, T-MC

”We hebben een bijzonder goede meeting gehad en we houden het Kasteel voor een volgende vergadering absoluut in gedachten!”