Vergaderingen, trainingen en congressen

Koetshuis de Haar ligt op het Stalplein van Kasteel de Haar, naast de entree van het park. De beroemde architect Cuypers bouwde het plein eind 19e eeuw met woningen voor het personeel, paardenstallen en stallingen voor de rijtuigen en auto’s.

Het Stalplein

Zalen op het Stalplein

In het Koetshuis op het Stalplein verzorgen wij uw ontvangst, lunch of borrel. Naast het Koetshuis liggen twee grote vergader- of congreszalen: de Grote Laverie en de Heerenkamer. Op 1,5 minuut loopafstand vanaf het Stalplein vindt u het Poortgebouw.

Rondleiding voor uw gasten door Kasteel de Haar Utrecht

Als onderdeel van uw bijeenkomst is het mogelijk uw gasten een rondleiding of bezoek door Kasteel de Haar aan te bieden, onder begeleiding van een professionele gids. Een bijzondere ervaring… Informeer naar de mogelijkheden!

300 parkeerplaatsen en gratis pendelservice

Landelijk en centraal gelegen bij Utrecht en buiten de drukte van de stad is Koetshuis de Haar makkelijk bereikbaar. Extra bonus: onze ruim 300 gratis parkeerplaatsen. Reist u gezelschap met het openbaar vervoer? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze pendelservice van en naar Station Vleuten.

Parkentree inbegrepen

Even de benen strekken in een vergaderpauze? Uw evenement combineren met buitenactiviteiten? Het landgoed en ruim 55 hectare landschapspark staan tot uw beschikking. Een wandeling in het kasteelpark is bij uw bijeenkomst inbegrepen.

Teambuildingsactiviteiten & workshops

Een wandeling met een gids, een bezoek aan Kasteel de Haar waarbij uw gasten vrij door de zalen mogen lopen, outdoor workshops… alles is mogelijk. Wij adviseren u graag!