Vergaderbreaks en teambuilding

Het uitgestrekte park van Kasteel de Haar biedt volop ruimte voor korte vergaderbreaks of inspirerende (teambuilding)activiteiten.

Bezoek park en kasteel

Uw gedachten even de vrije loop laten in de pauze van een lange vergadering? Bij de huur van onze zalen heeft u gratis toegang tot het kasteelpark voor een ontspannende wandeling. Geniet van de stijltuinen rond het kasteel of duik dieper het park in. We hebben maar liefst 55 hectare aan statige bomenlanen, parkbos, waterpartijen, weides, een doolhof en een hertenkamp. Ook een rondleiding in het kasteel onder begeleiding van een professionele gids is een aanrader.

Activiteiten, teambuilding en workshops

Wilt u uw zinnen even verzetten? Wij bieden mooie activiteiten aan zoals een workshop Tai Chi, schermen of boogschieten in het park. Wilt u iets extra bijzonders om met uw relaties of medewerkers te ondernemen, kies dan bijvoorbeeld voor Paarden mennen met het kasteel op de achtergrond. Mocht dit niet passen dan is misschien de workshop Spiegelen met honden een goed alternatief.

Samenwerking met workshopsleiders

Onze workshopleiders en hun activiteiten zijn met zorg geselecteerd. We werken alleen samen met vakmensen, met wie we tot een verfrissend en vernieuwend aanbod gekomen zijn. Uiteraard sluit dit aanbod helemaal aan op onze bijzondere locatie.

Programma op maat

Het is belangrijk dat uw activiteit past bij het doel van uw bijeenkomst, ruimte biedt voor creativiteit en nieuwe inzichten geeft. Onze medewerkers en workshopleiders adviseren u graag en maken als u dat wilt een programma op maat.