Grote Laverie

De Grote Laverie ligt naast het Koetshuis op het Stalplein en diende vroeger als wasplaats voor de koetsen, auto’s en paarden van de baronale familie. De Grote Laverie is door de enorme glazen pui een lichte en sprankelende ruimte: ideaal voor trainingen, vergaderingen of congressen.

Mogelijke opstellingen

Theater         U-Vorm        School       Cabaret      Carré
120                 36                 36                70               40

theater           u-vorm            school            cabaret         carre

Huurtarief

€ 290,- per dagdeel, incl. 21% btw.

Zaaloppervlakte

140 m2. Deze zaal biedt genoeg ruimte aan grotere gezelschappen, maar u voelt zich door de ronding van de zaal, ook niet verloren als u met een kleinere club komt vergaderen.

Inbegrepen audiovisuele middelen

  • Wifi
  • Beamer en scherm
  • Geluidsinstallatie met drie draadloze microfoons (één headset)
  • Flip-over en whiteboard
  • Vergaderkit met kantoorbenodigdheden
  • Katheder (plaatsen we op verzoek in de zaal)

Inbegrepen: parkentree, parkeren en gratis pendelservice

Bij de zaalhuur is de entree van het ruim 55 hectare landschapspark inbegrepen evenals parkeren (ruim 300 parkeerplaatsen) op het terrein van Kasteel de Haar Utrecht.

Reist uw gezelschap met het openbaar vervoer? Dan zorgen wij graag voor het laatste stukje van uw reis. Een pendelbus haalt uw gezelschap kosteloos op bij Station Vleuten en brengt u binnen 10 minuten tot de poort van het landgoed. Uiteraard brengen we uw gasten ook weer terug naar het station.

De Grote Laverie als plenaire zaal

Deze zaal kunt u als hoofdzaal gebruiken, waarna men voor overleg uitwaaiert naar andere vergaderruimtes op en rondom het Stalplein. De Heerenkamer, Koetshuis en Poortwoning lenen zich hier uitstekend voor.