logo2xd

Zalen

Aan het Stalplein zijn verschillende zalen beschikbaar; het Koetshuis, de Grote Laverie en de Heerenkamer. Maar ook op het kasteelpark is op aanvraag een extra zaal beschikbaar: de Kapel.

Alle zalen beschikken over wifi, een flatscreen of beamer met scherm, flipover en een vergaderkit met kantoorbenodigdheden. Echter heeft de Kapel geen wifi verbinding, deze kan tegen betaling wel geregeld worden.

De Grote Laverie

Deze zaal is 140M2 en haar enorme glazen pui veel daglicht binnen laat en toegang geeft tot het terras. Mogelijke opstellingen:

Theater – 120 personen
Cabaret – 64 personen
Carré – 36 personen
U-vorm – 32 personen

Sit down dinner – 64 personen
Walking dinner – 125 personen
Festivalfood zittend – 64 personen
Festivalfood staand – 125 personen

 

Het Koetshuis

In het Koetshuis werden vroeger de koetsen van de adellijke familie gestald, vandaag de dag dient deze ruimte als horecagelegenheid voor de bezoekers van Kasteel de Haar. Deze ruimte is op aanvraag exclusief af te huren.

Mogelijke opstellingen:
Sit down lunch – 64 personen
Borrel – 120 personen
Feestavond – 125 personen

De Heerenkamer

Deze zaal bevindt zich naast het Koetshuis op het Stalplein, de 36m2 grote zaal is een prachtige klassieke ruimte met hoge ramen aan weerskanten

Mogelijke opstelling:
Blok – 12 personen

De Kapel

Deze ruimte bevindt zich in het kasteelpark en is met haar glas-in-loodramen, Middeleeuwse beelden en kleurige beschilderingen een bijzondere ruimte voor zakelijke bijeenkomsten.

Mogelijke opstellingen:
Theater – 130 personen

sisisisi

Kasteellaan 1, 3455 RR, Haarzuilens

030 – 262 73 74

info@koetshuisdehaar.nl